Yay Burcu 2016

Özgürlük, huzursuzluk, idealist amaçlar yayların temel özelliklerindendir. Üst tarafı insan alt tarafı at olan ve her an çekmeye hazır gergin bir ok ve yay elinde bulunduran sembolle ifade edilir. Yay burcu bir atın hızını ve gücünü bir insanın da beyin ve bilgelik potansiyeli verir. Yay, kişinin aşk ruhunu kazanmak için yeniden doğuşu temsil eden bir burç olarak karşımıza çıkar.

Yay burcu özellikleri

Yönetici gezegeni Jüpiter olan yay burcu ateş elementidir. Değişken niteliğinin yanı sıra 5 ve 7 uğurlu sayılarıdır. Perşembe uğurlu günü, uğurlu rengi turkuaz ve mordur. Tarot kartlarında dengeyi temsil eder. Kıymetli taşı lal, kıymetli madeni ise tenekedir. Bitkileri arasında nergis, karahindiba, huş ağaçları, meşe ve duttur.


İç Giyim

2016 yılında yay burcunu bekleyenler

Yay burçları bu yıl birçok olayı kendi lehlerine çevirme imkanını ellerinde bulunduruyorlar. Yıl içindeki tüm tutulmalara karşı 4-10 veya 14 Aralık doğumlu olan yay burçları birçok sevindirici ve heyecan verici gelişmeleri de hayatlarının içinde bulacaklar. Yılık ilk yarısında yayların üzerinde bulunan sorumluluk hissedilecek oranda ağır olacak. Ancak bu ağır sorumlulukların zamanla üzerinizden kalktığını görerek rahatlayacaksınız.

Yılın ikinci yarısında yayları birçok seyahat bekliyor. İçinizde sakladığınız birçok konuyu bu yıl biraz daha gün yüzüne çıkarmaya başlayabilirsiniz. Önemli dostluklara imza atabilir ve aynı fikirleri paylaştığınız insanlarla çevrenizi doldurabileceksiniz.

2016 yılı yay burçları için oldukça merhametli bir yıl olacak. Güçsüzlerin, yardıma ihtiyacı olan kişilerin yanında olmaya çalışacağınız birçok fırsat elinize geçecek. 2016 yılı içinde birçok insanla tanışma fırsatı yakalayacak ve ortak amaca hizmet edecek birçok konuda beraber çalışma imkanı bulabileceksiniz.

Birçok sürpriz seyahatlere çıkarak daha önceden ilgilenmediğiniz ya da ilgilenmeye fırsat bulamadığınız birçok konuda çalışmalara başlayarak kendinize yeni pencereler aralamak için oldukça verimli bir yıl olacak. Bazı devlet işleri, hukuki işler ya da kamu ile ilgili bazı sıkıntıları yaşayabilirsiniz. Bu yıl yaylar için maddi konularda herhangi bir alışveriş yapma gibi konular risk taşıyabilir.

Özellikle Haziran ayında sağlığınızda bazı problemler yaşayabilirsiniz. Bu yüzden sağlık konularında biraz daha hassas davranmanızı tavsiye ederiz. Mart ve Nisan ayı ise ikili ilişkilerde ve evlilik konusunda biraz daha dikkatli davranmanız gereken aylar olacak. 2017 yılına girerken özellikle sağlığınıza ve ikili ilişkilerinize büyük ölçüde önem vermelisiniz. Zira biraz sıkıntılı günler sizi bekliyor olacak.

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın