Kova Burcu 2016

Birbirine paralel iki su, elektrik ya da ışık dalgası olarak görülen kova burcu Babil mitolojisinde Gula adı verilmekte ve çocuk doğumları ve ölümleriyle ilgili olan ana tanrıça ile özdeşleştirilmektedir. Sezgi ve muhakeme yeteneğine sahip olan zekanın karışımından oluşan sevgi ile insanlık kardeşliğini sembolize eder.İbranice’de su küpü olan kova burcu, arınma ve vaftizi simgeler.

Kova burcu özellikleri

Yönetici gezegeni Uranüs olan kova burcunun elementi havadır. Uğurlu sayıları 4 ve 8, uğurlu günü Pazardır. Turkuaz uğurlu taşı, uğurlu rengi koyu mavidir. Kıymetli madeni uranyum, kıymetli taşı cam ve kalkedondur. Tarot kartlarında yıldızı temsil eden kova burcunun bitkileri meyve ağaçları ve orkidedir.


İç Giyim

2016 yılında kova burcunu bekleyenler

Kova burçlarını 2016 yılının ilk yarısı maddi yönden oldukça güzel gelişmeler bekliyor. İş ile ilgili meşguliyetleriniz çok fazla zamanınızı alacak. Zorluklara karşı oldukça başarılı mücadele edecek ve hedefe ulaşabileceğiniz birçok fırsatları da yakalamış olacaksınız.

Yılın ilk yarısı maddi yönden biraz sıkılabilirsiniz. Çünkü önceki seneden gelen bazı borçlar 2016 yılında biraz daha maddiyata önem vermeniz gerektiğini gösteriyor. Harcamalarınızı buna göre daha dikkatli yapmalı ve gerekirse para biriktirme çalışmalarına başlamalısınız. Büyük yatırımlar için şanslı bir yıl geçirebilirsiniz. Ancak bunun için yılın ilk aylarını es geçmeniz gerekiyor.

2016 yılında arkadaş çevrenizde de bayağı gelişmeler yaşanacak. Yeni insanlarla tanışarak sevdiğiniz insanlarla beraber daha fazla kaynaşma imkanlarını elde edebileceksiniz. Aile ve arkadaş hayatınız 2016 yılında oldukça hareketli ve güzel fırsatlar sunacak.

Aşk hayatınız biraz inişli çıkışlı olacak. Kimi zaman çok iyi kimi zaman tartışmalı günlere gebe birçok günleriniz olabilir. Hazırlıklı olmalısınız. Henüz bir birlikteliği olmayan kova burçlarının 2016 yılında aşk yönünden yüzleri gülecek. Bekar kovalar ise evliliği düşünmeye başlayabilirler. Belki de istediğiniz kişi çok yakınınızda olabilir. Evli olan kovalar ise evlilik hayatında güzel gelişmeler olacak.

2016 yılının Şubat ayına kadar maddi yönden biraz sıkıntı çekebilirsiniz. Eğer ortak iş yaptığınız partneriniz varsa radikal kararlar alarak birçok yeni atılımlar yapabileceksiniz. Yanlış kararlar alabileceğiniz zamanlar da olacak ancak iş ortağınız sizi bu yanlış kararlarınızdan caydırma yetisine sahip olacak.

Kovaların spor yapması iyi olacak. Enerji dolu bir vücuda sahip olmanız gerek. Zararlı alışkanlıklar enerjinizi düşürmenize sebep olacak. Bu yüzden zararlı alışkanlıklardan biran önce kurtulmanızı öneririz. Sağlık konusunda devamlı yaptırmanız gereken kontrolleri asla atlamamalısınız.

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın