Akrep Burcu 2016

Akrep burcu, karanlık, gizemli ve gölgeleri temsil eden bir varlık olarak gösterilir. Eski çağlardan bu yana şeytanın bir uzantısı olarak görülen akrep burcu yarı insan yarı akrep bir hayvan olarak düşünülmüştür. İnsan tarafı yeryüzüne akrep tarafı ise yeraltına yani Hades’e aittir. Akrep, boğanın zıt burcu olarak karşımıza çıkar. Akrep insanın ölüme olan çaresizliğini anlatır. Boğa ise yeryüzüne tutunma umudunu anlatır.

Akrep burcu özellikleri

Pluto ve mars yönetici gezegeninden gelen akrep burcunun elementi sudur. Sabit nitelik gösteren akrep burcunun uğurlu sayıları 2 ve 4, uğurlu günü Çarşambadır. Tarot kartlarında ölümü temsil eder. Kıymetli madeni plütonyum, kıymetli taşı turkuaz ve yılantaşıdır. Karaçalı, akasya ağaçları, krizantem ve açelya sevdiği bitkiler olup uğurlu renkleri arasında koyu kırmızı, şarap, patlıcan moru vardır.


İç Giyim

2016 yılında akrep burcunu bekleyenler

Akrep burçları 2016’nın ikinci yarısında kendilerini oldukça iyi ve şanslı hissedecekler. Birçok sevindirici olaylarla karşılaşacak olan akrepler özellikle 2016 yılında seyahatlere ağırlık verecekler.

Temmuz’un 3-20’si arası akrep burçları için dönüm noktası olabilir. Temmuz’un sonlarına doğru eski defterleri açmak isteyecek olan akrepler, geçmişteki birçok olaylarla yüzleşme imkanı da bulabilecekler.

Akrep burçları için Şubat, Nisan, Ağustos ve Kasım aylarında birçok konu da masaya yatırılacak. Özellikle aile içi değişimlerini sıkça yaşayacağınız bir dönemden geçeceksiniz. Evli akrep burçlarının çocukları varsa çocuklarla ilgili meselelerle ilgilenmenizin tam da sırası diyebiliriz. Karşınıza çıkacak birçok fırsatı gördüğünüz anda iyi analiz ederek değerlendirmeniz yerinde olacaktır.

Öğrenci olan akrep burçları başarılı bir sene geçirebilirler. Kariyer sahibi akrepler ise kendilerini daha geliştirebilir ve yerlerini daha da sağlamlaştırabilecekleri bir yıla giriyorlar. Arkadaşlık ortamından yana oldukça şanslı bir yıl geçireceksiniz. Ancak eğlenceye fazla düşkün olmamakta yarar var diyoruz.

Yeni yılın ilk aylarında ikili ilişkilerde hareketlilik var. Aile, ev, ya da herhangi bir konuda hayatınız üzerinde değişikliklere gidebileceğiniz kararları vereceğiniz bir yıl olacak 2016 yılı. Haziran ayında uzun yolculuklar çok da eğlenceli ve güzel olmayabilir. Kasım ayında sağlığınız size biraz problemler yaşatabilir. Bu yüzden sağlık problemlerinizi biraz daha ön plana çıkarmanızda yarar var.

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın