Bayan Gecelik Modelleri

Bayanların vazgeçilmezi, zerafetin ve seksiliğin simgesi saten gecelik modellerini sizler için derledik. Uyurken rahat etmenizin yanı sıra partnerinizinde başını döndürecek birbirinden güzel gecelik modelleri bulunmakta.

Gecelik ; kadınların seksi ve şık görünmesini sağlar, günün önemine göre sade gecelik, transparan gecelik yada saten gecelikler tercih edilebilir. Bayanların en çok tercih ettikleri saten geceliklerdir çünkü hem rahat hemde sexy bir görünüş sağlamaktadır. Bayanlar gündüz ve gece şık olmaya özen gösterirler bu yüzden gecelik tercihi şıklık açısından önem kazanır. Bayanların eşini, erkek arkadaşını yada partnerini etkilemek içinde kullandığı geceliklerin en çok tercih edilen renkleri; Kırmızı, beyaz ve siyah başta olmak üzere lila, mavi, yeşildir.

Son dönemlerde etkileyici görüntüsünden dolayı dantel gecelik modellerine de rağbet artmıştır. Özgüveni yüksek bayanların tercih ettikleri dantel gecelikler erkekler açısından oldukça etkileyicidir.


İç Giyim

Kendinizi rahat ve sexy hissetmeniz açısından saten gecelik tercih etmenizde fayda var, bizden söylemesi : )

 

2015 gecelik modelleri 2015 kırmızı siyah saten gecelik 2015 kırmızı transparan gecelik 2015 pembe saten gecelik 2015 saten gecelik modelleri 2015 tül transparan gecelik beyaz saten gecelik 2015 beyaz saten gecelik dantel ve transparan gecelik genç kız saten gecelik modelleri 2015 kırmızı sexy gecelik krem rengi saten gecelik lila saten gecelik pembe saten gecelik 2015 pembe tül bayan gecelik seksi gecelik modelleri 2015 seksi kadın pijaması seksi kız gecelik sexy pembe gecelik 2015 süper bayan gecelik modelleri transparan gecelik

 

 

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın