Kış Sokak Modası

Bu sene kış diğer senelere göre çok daha fazla soğuk geçiyor. Bu nedenle de ilk olarak sizi sıcak tutabilecek olan kıyafetlere bakmalısınız. Bu nedenle de ilk olarak eldiven, şapka ve atkı modellerine bakmalısınız. Geçen sezon olduğu gibi bu kışta kendiniz için deri eldiven seçeneklerine bakmalısınız. Sokaklarda deri eldiven kullanan bayanlara çok fazla denk geleceksiniz.

Yün ve kürk detaylarının oldukça fazla olduğu bu sezon ısınabilmeniz için oldukça doğru tercihler yapmanız gereken bir sezon olacak. Renk seçeneklerine baktığımız zaman koyu yeşil ve mürdüm yeşili gibi renkler çok fazla tercih ediliyor. Pudra pembesi de sezonun palto modelleri arasında yer alıyor. Siz de bu renge bakabilirsiniz.

Çizmelerin boyu kısalırken mantoların boyu uzuyor. Yakalar daha geniş bir şekilde tasarlanıyor. Bu da 60’lı yılları hatırlamamıza neden oluyor. Altın rengine bu sezon oldukça fazla denk geleceğiz. Senenin rengi için altın diyebiliriz. Her sene olduğu gibi deri ve dantel seçenekleri arasından bir karar verebilirsiniz.


İç Giyim

Ekose etekler ve elbiseler de bu sezon son derece tercih edilen seçenekler arasında yer alıyorlar. Ekose tercih edecek iseniz, burada koyu kırmızı ve bordo renkler arasından bir karar verebilirsiniz. Kadife kumaşlar her sene olduğu gibi bu sene de oldukça dikkat çekecek ve sokaklarda kadife elbiseler, etekler göreceksiniz.

Leopar şıklığı bu sezon da etek ve elbiselerde karşımıza çıkıyor. Neon renkler diğer senelere göre çok daha fazla tercih edilen renkler arasında yer alıyorlar. Pastel renkler de bu sezon dikkat çeken seçenekler arasında yer almaya devam ediyor. Panço ve pelerin seçenekleri de bu sene çok fazla tercih edilen seçenekler arasında duruyor.

Aynı zamanda birkaç sezondur yerini hiç bırakmayan deri tayt modelleri de sokaklarda denk geleceğiniz seçenekler arasında yer alıyor. Plastik bot ve çizme modelleri de oldukça fazla dikkat çekiyor. Siz de tüm bu detaylara dikkat ederek kış sokak modasına ayak uydurabilirsiniz.

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın