Yazlık Ayakkabı Modelleri

Hemen her kadın hem yazlık hem de kışlık olarak ayakkabı modellerine sahip olmak ister. Her sene değişen trendleri takip ederek ayakkabı koleksiyonlarına bir yenisi eklemek için birbirleriyle yarışırlar.

2015 yılının trend yazlık ayakkabı modelleri

2015 yazlık ayakkabı modelleri ile bu sene yine ayaklar cıvıl cıvıl olacağa benziyor. 2015 yazlık ayakkabı modelleri içinde trend olarak örgü ayakkabı modelleri başta gelmektedir. Hazır görünüşlü olan ve ayakları oldukça şık ve zarif gösteren ayakkabılar bu sene en çok tercih edilen ayakkabı modelleri arasındadır.


İç Giyim

Yazlık genç kız ayakkabı modelleri

2015 yılının yazlık ayakkabı modellerinden bir tanesi de yine trend olacak bağcıklı ayakkabı modelleridir. Geçen yıllarda da popülerliğini sürdüren bağcıklı ayakkabılar, 2015 yılında da yine popülerliğini sürdürecek. Topuklu ya da topuksuz tüm ayakkabı çeşitlerinde bağcıklı ayakkabılar yine ön planda kalmayı başarıyorlar.

Yazlık topuklu ayakkabı modelleri

Hemen her sezon her defile ve koleksiyonda görmeye alıştığımız püsküllü ayakkabı modelleri de 2015 yılında yine karşımıza çıkıyor. Püsküllerin yanı sıra fiyonklu ayakkabılar da kadınların ayaklarını süslemeye devam edecek.

Geçen sezonlarda olduğu gibi bu yıl da platform topuklu ayakkabılar gün yüzüne çıkıyor. Burnu açık ve olabildiğince yüksek topuklu ayakkabılar kadınların gözdesi olacak türden ayakları süslüyor.

2015 yaz ayakkabı modasında rugan ve parlak yılan ve timsah derisi tasarımlar hemen her kıyafetin altına tercih edileceğe benziyor. Rugan ayakkabıların önde gelen renkleri ise gümüş, gül kurusu, altın ve bakır renkleri daha ön planda olacak.

Yazlık topuklu bayan ayakkabı modelleri

Günlük giyimin vazgeçilmez ayakkabıları

Günlük giyimin vazgeçilmez trendlerinden olan spor tasarımlar da ayakkabı  dünyasında yine yerini alıyor. 2015 yılının yazlık spor ayakkabılarından beyaz renk hakim olmuş durumda. Spor ayakkabı sadece günlük kıyafetlerde değil iş yeri kıyafetlerinin altına da şık bir şekilde kombin edilebilmektedir.

Yazlık kadın ayakkabıları

Topuklu terlikler yani mulelar diye de bilinen terlikler 2015 yılının ayakkabı koleksiyonlarında yine yerini aldı. Topuklu terlikler ile şıklığını tamamlayarak daha alımlı ve göz alıcı görünebilirsiniz.

Günlük hayatın değişmez parçalarından olan parmak arası terlikler de yine 2015 yaz ayakkabı modasında ayakkabı vitrinlerini ve kadınların ayaklarını süslemeye devam ediyor.

Yaz ayları için trend bayan ayakkabıları

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın