Bayan Güneş Gözlük Modelleri

Yaz aylarında, güneşten korunmak için ve tarzınızın bir bütünleyicisi olarak güneş gözlüğü kullanırız. Göz makyajının olmadığı günler de ise bizim için önemli bir mucize olabiliyorlar. Her tarz tamamlayıcı olan üründe olduğu gibi güneş gözlükleri de her sezon farklılıklar gösteriyor. Bu yazımızda 2016 bayan güneş gözlük modelleri konusuna göz atacağız.

Kadın Güneş Gözlüğü Modelleri

2016 bayan güneş gözlük modellerinde her sezon öne çıkan önemli bir detay olan çerçeve bu sezon da önemli bir detay. Çerçeveler ise; Retro, yuvarlak, büyük çerçeveli, yuvarlak, yarı çerçeveli gibi çerçeveler . Aslında 2015 sezonun da olduğu gibi bu sezonda da aynalı camlar üst sıralarda yer alıyor. Camlarda ise siyahın aksine daha çok renkler göze çarpıyor.


İç Giyim

Kadın Güneş Gözlüğü

Güneş gözlük modellerinde şeffaf çerçevelerde kullanılan modeller arasında. ” Tiki ” olarak adlandırdığımız kişilerin de tercih ettiği çerçeve modeli leopar. Leopar çerçeve gözlük modeli ile farklı bir tarz oluşturabilirsiniz. Aynalı cam ve yuvarlak gözlük modelleri ile cool bir görünüm yaratabilir, sokak tarzının gözde ” lookbook ” nu oluşturabilirsiniz. Ama gözlük modelleri seçerken unutmamak gereken bir ayrıntı ise seçeceğimiz gözlüğün gözümüzü ” UV ” ışınlarından koruması. Bu yüzden gözlük seçerken kaliteli bir gözlük almak da önemli bir ayrıntıdır.

Numaralı Bayan Gözlük Modelleri

Güneş gözlükleri fiyatları

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın