Birbirinden Güzel Çanta Modelleri 2017

Birbirinden güzel modelleriyle insanları cezbeden çantalar,kadın modasının ayrılmaz bir parçasıdır.

2017 Çanta Modelleri

Kıyafetlerin tamamlayıcısı olan çantalarda 2017 kreasyonlarına baktığımızda yine farklı yaklaşımlarla ve modellerle karşılaşıyoruz:


İç Giyim

Her zaman sofistike ve asil: Deri çantalar

Deri çantaların modası hiçbir zaman geçmediğinden özellikle zor anların en büyük kurtarıcısı durumundadır. Siyah, kırmızı, lacivert veya beyaz… Özellikle iş yerinde size zengin bir hava katan deri çantalar bu yıl da kadınların kollarını süslemeye devam edecek. Deri çantalarda farklı modeller gündelikten özel günlere kadar size birçok kullanım alanı oluşturuyor. Elde tutulan çantalar kadar daha sportif duran çapraz çantalar da oldukça seviliyor. Bu sezonun renkleri ise yaz coşkusunu hissedeceğiniz canlı, patlayan ev dikkat çeken tonlar.

Bayan Çantaları

Dinamik bir görünüm için: Spor çantalar

Özellikle gençler arasında yayılan sportif çantalarda öne çıkanlar her zaman olduğu gibi sırt çantaları. Eskitme kumaşlardan yapılmış çantaların yanında bu yıl düğmeli, torba şeklindeki modelleri ve zımba detayıyla süslenmiş daha salaş formları da görmekteyiz. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da kot kumaşlar hala revaçta. Farklı kumaş türlerinin birleştiği rengarenk çantalar da kıyafetlerinizle güzel kombinler oluşturabilir. Sırt çantalarının yanı sıra günlük kıyafetlerle kullanabileceğiniz spor görünümlü kol çantaları da mevcut.

Ucuz Bayan Çanta Modelleri 2017 ve Fiyatları

Avangart modeller

Her zaman tercihini farklı olandan yana kullanan kadınlar için modern olduğu kadar avangart bir özellik taşıyan çantalar daima vazgeçilmez bir aksesuar halini alıyor. Püskülleri ile eski dönemleri hatırlatan çantaların yanı sıra geometrik şekillere benzeyen, parlak derisi ile dikkat çeken çantalar, baskı ve zımba süslemelerinin yanı sıra zincirlerle hareketlendiriliyor. Dikkat çekici bir çanta taşımak istiyorsanız parlak kumaşları, tüylerle ve ponponlarla süslenmiş olanları, neon renkleri ile göz kamaştıran modelleri tercih edebilirsiniz.

En Güzel Bayan Çanta Modelleri

Abiye çantalar

Özel günlerde ve davetlerde kıyafetinizi tamamlayan abiye çantalar da gardırobunuzda mutlaka yer vermeniz gereken parçalardan bir tanesi. Abiye çanta dediğimizde aklımıza parlak, dikkat çekici ve gösterişli formlar geliyor. Abiye çantaların büyük bir bölümü portföy çanta olarak tasarlanıyor. Taşlı modeller, simli deri yüzeyle tamamlanırken kimi çantalarda ise daha sade tasarımların kullanıldığını görüyoruz.

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın