En Güzel Gelinlikler

Hayatınızı bir ömür boyu birlikte olmak isteyeceğiniz kişi ile birleştireceğiniz düğün gününüzde en güzel gelinlik modeli ile sahnede olmak ister misiniz? Moda evlerinde her sene yeni trend gelinlikler trendler arasında yer alır iken 2015 yılına damga vuracak modelleri sizlere tanıtmak ve karşılaşabileceğiniz fiyatlar hakkında bilgiler vermek istiyoruz.

En Güzel Gelinlikler 2015 1

2015 gelinlik modelleri arasında ilk olarak önü kısa arkası uzun gelinlik modellerine göz atabilirsiniz. Son yıllarda özellikle ünlü isimlerinde düğün törenlerinde tercih ettikleri önü kısa arkası uzun gelinlik modelleri fit ve ince bir vücuda sahip olan bayanların tercih etmesi gereken modellerden olmakta. 2015 en güzel gelinlikler galerimizde yer verdiğimiz önü kısa arkası uzun gelinlik modellerine moda evlerinden 1500 lira 6000 lira arasında ücret ödeyerek sahip olabilirsiniz.


İç Giyim

En Güzel Gelinlikler 2015 2

En güzel gelinlikler arasında yer alan bir diğer model ise mini gelinlikler. İddialı olan gelin adaylarını moda evlerinde bekleyen bu gelinlikler özellikle uzun kuyrukları ile dikkat çekiyor. Tercih edilebilecek mini gelinlik modelleri arasında özellikle göğüs bölgesi çeşitli taşlar ile süslenerek hazırlanan modellere göz atmalısınız. Moda evlerinde uygun fiyatlar ile bulabileceğiniz mini gelinlikler, üzerinde yer alan taşların değerine göre fiyatları da artmaktadır.

En Güzel Gelinlikler 2015 3

2015 gelinlik trendleri arasında renkli gelinliklerinde yoğunlukta olduğunu söyleyebiliriz. Moda evlerinin vitrinlerini süsleyen beyaz gelinlikler artık yavaş yavaş trendler arasındaki yerini kaybeder iken pek çok farklı renk ile hazırlanan gelinlik modelleri genç kızların dikkatini çekecek.

En Güzel Gelinlikler 2015 4 En Güzel Gelinlikler 2015 5 En Güzel Gelinlikler 2015 6 En Güzel Gelinlikler 2015 7 En Güzel Gelinlikler 2015 8 En Güzel Gelinlikler 2015 9 En Güzel Gelinlikler 2015 10

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın