Michael Kors Çanta Modelleri

Kaliteden ödün vermeyen ve aksesuarından kıyafetine kadar her detayda şık bir algı oluşturmayı amaçlayan bayanların ilk tercihi olan Michael Kors çantalar 2016 sezonuna yeni modelleri ile hızlı bir giriş yaptı. Sade bir şıklık anlayışı ile hizmet veren marka, yeni sezon modellerinde de olabildiğince sade ama bir o kadar da gösterişli aynı zamanda da ince detaylarla süslü olan çantalara imza atmış.

Abiye Çanta Modelleri

Baharın renkliliği, coşkusu, yazın sıcaklığı, duruluğu ve sevinci, canlanma ve yenilenme duygularına kreasyonunda yer veren Michael Kors, hemen hemen tüm renkleri ve farklı tonlarını taşıyan bu çantalarda yine kendi markasının sarı zincire tutturulmuş logosuna yer vermiş.


İç Giyim

Michael Kors Çanta Fiyatları

Çift saplı, hakiki deri çantalar omuz askıları ile birlikte farklı kullanım alternatiflerine de sahip. Klasik olandan vazgeçemeyen bayanlara hitap eden mat renklerin üzerine altın ve dore fermuar detaylarının kullanıldığı modellerin yanında, özellikle gece kullanıma uygun olan parlak, göz alıcı çanta formları da mevcut.

Michael Kors Çanta Modelleri 2016

Omuz çantaları, abiye çantaları, küçük portföyler, askılı modeller koleksiyonda zengin desen seçeneği ile yer alıyor. Piton ve leopar desenli olanlar da özellikle pastel tonlarda olan elbiselerle birlikte harika bir kombin oluşturabilir. Geçen sezonda da yer verilen şeffaf çantalar ise, sıra dışı olmak isteyen bayanlara hitap eden, üzerindeki süslemeler ile de oldukça hoş ve çarpıcı bir görselliğe sahip. Bu çantaların kalitesi ve tasarımlarındaki mükemmellik, markanın fiyatlarının diğerlerine göre daha yüksek olmasına yol açıyor.

Michael Kors Çanta Modelleri

Omuz Askılı Çanta Modelleri

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın