Sonbahar Kış Bayan Modası

2016 – 2017 yılının sonbahar/kış sezonunun en gözde kıyafetleri neler? Hangi trendler daha çok tercih edilecek? Sorularının cevapları için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

2016 - 2017 sonbahar kış modası

Bazıları eski sezonun aynısını taşımışlar bazılarıysa yepyeni modeller ve sıcak renklerle karşımıza çıkarak olabildiğince özgür olarak göz kamaştırmakta.


İç Giyim

Siyah beyazın müthiş uyumu bu sezonda grafik desenlerle karşımıza çıkmakta. Kişide illüzyon etkisi oluşturan bu desenler sezonun en gözde trendleri arasında olacak gibi.

2016 2017 sonbahar modası

Eski kaban modası geçen sene olduğu gibi bu sene de yerini korumakta. Kalın kumaşları ağır görüntüsüne aldırış etmeden bu sezonda bu kabanları tercih edebilirsiniz.

Kürksüz geçirilen bir kış ayı düşünülebilir mi? Ama tabi ki de hayvan dostu olan kürklerden bahsediyoruz. 2016 kış sezonunda daha renkli kürk ve montlar bizlerle olacak.

2016 kış modası genç

Kadifenin asaletinden söz etmeye gerek yok sanırım. Duruşu, insanın içini ısıtan dokusu ve etrafa ışık saçan parıltısı sayesinde olsa gerek kadifeyi tasarımcıların bir türlü vazgeçemediği unsur haline getirmekte. 2016 – 2017 kışında da kadife tüm ihtişamıyla yerini alacaktır.

2016 – 2017 sezonunda 70’ler olabildiğince renkli ve farklı kombineleri ile karşımıza çıkmakta. Bu sezon ağırlıklı olarak 70’lerin rüzgarını estirecek gibi duruyor.

Artık bir klasik haline gelen leopar deseni bu sezonda karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Renkten renge bürünerek karşımıza çıkan leopar bu sezonda çılgınlığıyla harmanlayarak görenleri büyüleyecek gibi duruyor.

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın