Tesettür Gelinlik Modelleri

Gelinlik giymek küçüklükten itibaren her kadının hayalidir. O özel günde, beyazların içinde sevdiği adamla evlenmek her kadının rüyasıdır.Gelinlik modelleri her sene kendilerini yeniler. Bir sene moda olan bir gelinlik modeli, diğer sene demode hale gelebilir. Bu tesettürlü gelinlik modelleri içinde geçerlidir. Geçtiğimiz senelerde sade model tesettür gelinlikler modayken 2017 ‘de özellikle taşlı işlemeli, dantelli modeller göze çarpmaktadır.

2017 Tesettür Gelinlik Modelleri

            2017 Tesettür gelinlik modelleri sıralanırsa öncelikle dantelli modeller geliyor. Büyük dantelli ve gipürlü modeller 2017 gelinlerinin gözdesi. Gipürlerin büyük olması gelin başı ile uyumu kolaylaşıyor. Tesettürlü gelinlerde gelin başı ile gelinliğin uyumu çok önemli. 2017 tesettür gelinlik modellerinde gelinliğin etek kısmının kabarık olması vazgeçilmezlerden.


İç Giyim

Prenses modellerin yanında arka kısmı oldukça uzun gelinlikler birçok gelin adayının tercihi 2017 de de. Çünkü kapalı gelinlerin önceliği her ne kadar gelinliğin güzel olması olsa da, aynı zamanda İslami ölçülere uygun olması da önemlidir. Etek kısmının kabarıklığı ve uzunluğu ile beraber, üst kısmının vücuda oturması gelinliğin üstündeki dantel ve taşları ortaya çıkarıyor.

2017 Kabarık Tesettür Gelinlik Modelleri

2017 tesettür gelinliklerinde diğer bir husus renkler. Beyazın yanında altın simli renkler detaylar özelliklerde gelinliğin kuşak kısmında ortaya çıkıyor. İnci ile birleşen altın rengi kuşaklar gelinliğin detaylarını ortaya çıkarıyor. Bu inci ve altın rengi detaylar gelinbaşına da ilham veriyor. Gelinin başından yerlere kadar uzanan duvaklar her daim tesettür gelinliklerin vazgeçilmezi.

Tesettür gelinlik başı modelleri 2017

Yeni kapalı gelinlik modelleri

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın