3 Boyutlu Gelinlik Modelleri

2016 yılının Şubat ayında gerçekleşen hem Türkiye de hem de Avrupa da yılın en büyük evlilik hazırlıkları fuarı gerçekleştirilmiştir. Bu fuarla birlikte 2016 yılının gelinlik modelleri belirlenerek yılın gelinlik modasının kapıları aralanmıştır. Fuara gelmiş olan yaklaşık altmış bin çift 3 boyutlu gelinliklere rağbet etmişlerdir.

3 Boyutlu Gelinlik Modelleri 2016

Gelinlikler de önceki yıllar da alışılmış dantel şekilleri 2016 yılının gelinlik modasında farklı bir yapıyla müşterilerinin karşısına çıkmaktadır. Gelin adayları zevklerine göre gelinliğe dantel ekleme veya çıkarma gibi işlevleri gerçekleştirebilmektedirler. Bu yönüyle de 3 boyutlu gelinlik modelleri tercih listelerinde ilk sırayı almayı başarmıştır.


İç Giyim

3 Boyutlu Gelinlik

Fuarda 130 adet firma çiftleri 3 gün gibi kısa bir sürede 2016 gelinlik sezonunun yenilikleri ile buluşturmuş ve bu durumdan 2016 yılının gelinlik modasına dair ciddi kazançlar kaydedilmiştir. 3 boyutları gelinliklere bir de 3 boyutlu çiçekler eklenerek gelinliğin havası daha da dekoratifleştirilmiştir. Dantellerin zenginliği ve ışıltılar da 2016 gelinlik modellerinde yine öne çıkan aperatifler arasındadır. Ayrıca gelinliklerde ki tüy detayları bu yılın gelinlik modellerinde ilk defa bu kadar yoğun görülmüştür. Gelinlikler de kullanılan saten kumaşların yanın da volanlı ve kat etek kullanımı da gelinliğe değişik ve bir o kadar imrendirici hava katmaktadır. 2016 yılının gelinlik modası ile gelinler düşledikleri gelinliğe sahip olma fırsatını daha kolay bulmuşlardır.

3D Dantelli Gelinlik Modelleri

üç boyutlu çiçekli gelinlik modelleri Üç Boyutlu Dantelli Gelinlik Modelleri üç boyutlu gelinlik dantelleri

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

1 Yorum

  1. MErhaba baştan ikinci sıradaki gelinliğin resmini nerden aldınız acaba ? Bir mağazaya mı ait lütfen yardımcı olun 🙁

Bu Konuya Yorum Yapın