Yaz Makyaj Modası

Makyaj, kadın modasının vazgeçilmez unsurlarından biridir. Makyajsız kadın kendini çıplak gibi hisseder. Makyajsız bir görüntü kadını kötü hissettirir. Her dönem değişen makyaj modası ise kadınların takip etmekten vazgeçmediği bir olaydır.

2015 yaz makyaj modasında kadınları neler bekliyor?

2015 yılında yaz makyaj modasında artık koyu makyajların modası geçiyor. Koyu makyajlar yerine cildi daha parlak, daha aydınlık gösteren makyaj trendleri ön plana çıkıyor. Varla yok arasında yapılan makyaj ile doğallığın sınırları çizilen 2015 yaz makyaj modası, genç kızların ve kadınların doğallıklarını daha ön palana çıkarmaya başladı.


İç Giyim

2015 yaz makyaj modasında artık gözler daha pastel tonlarda bakacak. Mor rengin tüm pastel tonlarını barındıran 2015 yaz makyaj modasında gözler artık daha buğulu ve daha hafif olacak.

Yaz Makyaj Modası

Bakışların gücü

Bakışlar, insanın karakterini, duygularını belli ederler. Gözlerin daha ön plana çıktığı 2015 yaz makyaj modasında her dönem popülerliğini devam ettiren siyah eyelinerlar yine gözdeler arasında yerini alıyor. Gözler, her dönem olduğu gibi yine ön plana çıkarılacak.

İnce kaş modası ise yerini kalın kaşa bıraktı. Her geçen gün kadınlar tarafından daha fazla tercih edilen kalın kaşlar ile doğallık ve masumiyet kadınların vazgeçemeyeceği görüntüler arasına girecek. Doğallığın daha ön plana çıktığı 2015 yaz makyaj modasında artık allıklar da daha pastel tonlarda ve iyice var ile yok arasında kullanılmaya başlandı.

Yüzünüzü aydınlatın

Daha önceki zamanlarda tüm cilt fondötenlerle kapatılırken artık fondötenlerin de daha pastel tonları kullanılmaya başlandı. Cilt gözeneklerini kapatmayan, cilde nefes aldıran fondötenler sayesinde cilde parlaklık hissi veren fondötenler sayesinde yüzünüz daha aydınlık, daha parlak gözükecek.

Dolgun dudaklara devam

Dişiliğin sembolü dudaklar, 2015 yaz makyaj modasında yine dolgunluğunu koruyacak. Dolgun dudaklardan vazgeçilmeyecek. 2015 yaz makyaj modasında dudaklar daha iddialı olacak. Kırmızı ve tonlarının yanı sıra ılık bahar gecelerinde pembe tonlar ve parlatıcı özellikle rujlar daha ön planda tutulacak.

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın