2016 Yılı Bikini ve Mayo Modelleri

Yaz gelmeye başlıyor ve artık sahiller, havuzlar baştan başa cıvıl cıvıl olacağa benziyor. Her taraf yine rengarenk olacak. Bu sene de mayo ve bikini üreticileri en göz alıcı, en göze çarpıcı trendleri yaptıkları yeni tasarımlarla göstermeye başladılar.

Bikini

Bu yıl yine herkesin aklını başından alacak en güzel mayo ve bikini modelleri vitrinleri süslemeye başladı. Bunun yanında yeni akımlar da kendini göstermeye başlayacağa benziyor.


İç Giyim

2016 Bikini Modelleri

En yeni tasarım

Bu sene tasarımcıların gözdesi olacağını düşündüğümüz üç parçalı bikini modelleri oldukça sükse yapmaya hazırlanıyor. Modacılar bu yeni tasarım ile kadınların kalbini çalacak. Kalça, göğüs ve göbek bölümünü saracak bu yeni tasarım herkesi meraklandırıyor. Akla mayokiniyi getirse de çok daha farklı bir görünümü olacak üç parça bikini herkes tarafından merakla bekleniyor.

Seksi Bikini Modelleri

Dekolte bikiniler ile vücudunuz muhteşem gösterebilirsiniz

Özellikle üç parçalı bikinilerde kalça, karın ve göğüs kısımlarında olacak şeffaf görüntüler dekolte bikinileri gözler önüne sermektedir.

Mayo Modelleri

Askılı bikiniler yine moda

Geçen senelerde oldukça popüler olan straplez bikiniler artık yerini askılı bikinilere bırakmaya hazırlanıyor. Bu sene yine straplez bikiniler vitrinlerde yerini alacak ama en çok askılı ve boyundan bağlı bikiniler vitrinlerdeki yerini almaya hazırlanıyor.

Seksi Mayo Modelleri

Daha seksi görünüm için

Geçen yaz olduğu gibi bu yaz da mayokiniler yerini korumayı başardı. Kadını daha seksi ve çekici gösteren mayokiniler ile sahil kenarları oldukça şenlenecek.

Etekli Bikini Modelleri

2016 mayo modelleri

Özellikle toplu hanımların daha çok tercih ettiği mayolarda rahatlık ön plana çıkmaktadır. Mayo alırken kendinizi rahat hissedeceğiniz modelleri tercih etmelisiniz. Basenleri geniş kadınların özellikle tercih ettiği mayolarda bu sene hem desen olarak hem de model olarak rahat modeller ön plana çıkmaktadır.

Mayokini Modelleri

Bu sene etekli model mayolar daha fazla vitrinlerde boy göstermeye başladı. Özellikle basenlerini kapatmak isteyen kadınlar için oldukça tercih edilen modeller arasında yerini alıyor. Karışık desenler ve çizgili desenli mayolar da bu senenin en çok tercih edilenleri arasında yerini almaya hazırlanıyor.

Mayokini

Özellikle daha gösterişli mayolardan hoşlananlar için bu sene mayolarda renk renk taşlı desenlere de vitrinler de sıkça rastlamaya hazırlıklı olun.

Seksi Tanga Bikini

Şortlu Bikini Modelleri

mikro bikini - ipkini

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

12 Yorum

  1. siyah beyaz mayonun altındaki renkli mayokini hangi markaya ait acaba?

  2. Merhaba. Baştan 5. Fotoğraftaki mayo nerede satilmaktadir?

  3. baştan 3. turuncu bikini hangi marka acaba? nerden bulabilirim?

  4. Siyah mayo onu beyaz olan ve bastan ikinci olan bikini ustu diyah alti ipli olan hangi markaya ait acaba nasil satin alabilirm

  5. 6.mayo renkli çok güzel onu nerden alabilirim

  6. Daha sexsi görünüm için yazan yazının üzerindeki mayo onu soruyorum almak istiyorum

  7. Üstten 2. Bikiniyi nerden satın alabilirim

Bu Konuya Yorum Yapın