Prenses Gelinlik Modelleri 2016

Her genç kız rüyasındaki gelinlik ile gelin olmak ister. Çünkü hayatında bir kere bu özel günü yaşayacaktır. Bu yüzden hem kendine yakışanı ama aynı zamanda dillere destan bir düğün şöleni ile prenseslere layık bir törenle dünya evine girmek isterler. Düğünlerin en önemli detayı ise gelinin giyeceği gelinliktir. Her şeyden güzel olmalı ve görenleri büyülemelidir. Bu yüzden prenses gelinlik modelleri genç kızların rüyasını süsleyen modellerle karşımıza çıkar.

En Güzel En Moda Prenses Gelinlik Modelleri

Gelinlik Modelleri


İç Giyim

Masal tadında düğünler

Prenses gelinlik modelleri fırfırlı detaylara ve alt bölümü de işlemeli, sade ve dantelli detaylara sahip ama oldukça göz kamaştıran modellerdir. Birçok genç kız masal tadında düğüne sahip olmak ve yıllarca unutulmamak ister. Bu yüzden seçilecek gelinlik de en güzeli, en muhteşemi olmalıdır.

Gelinlik

Straplez prenses gelinlikler

Straplez prenses gelinlikler özellikle yaz aylarında evlenecek gelinler için oldukça ideal bir modeldir. Üst kısım dantel, işleme ya da güpür detayları kullanılırken alt kısım daha sade kalabilir. Üzerine yapılacak ufak renkli bir kemer, kuşak ya da taşlar ile iyice hareketlendirilen gelinlik modern ve sıra dışı görünmenizi sağlayabilir.

Kabarık Gelinlik Modelleri

Kuyruklu prenses gelinlikler

Yaz ve kış mevsiminde rahatlıkla kullanabileceğiniz ve görkemli düğünlerden hoşlanan kişilerin tercih edeceği kuyruklu prenses gelinlikler fiyonk detayları ve ister kabarık model isterseniz dantel işlemeli modelleriyle genç kızların rüyasını süslemektedir.

Kabarık Prenses Gelinlik Modelleri

Kabarık prenses gelinlikler

Prenses gelinlikler de baş sırayı çeken bir model de kabarık modellerdir. Özellikle taşlı süslemeleri ve muhteşem havasıyla kabarık prenses gelinlikler hem estetik durmakta hem de tüm gelin adaylarını muhteşem göstermektedir.

Prenses Gelinlik Modelleri

Sadelik ve zariflik timsali prenses gelinlikler

Prenses gelinlik modellerinde her zaman sadelik ve zariflik ön plandadır. Ancak daha gösterişli olmasını isteyenler için taşlı tasarımlar da oldukça revaçtadır. Özellikle orta boylu gelinler için prenses gelinlikler tercih edilmelidir. Kalça ve basenden yana dertli olan gelin adaylarının da hem zarif hem de muhteşem gözükecekleri prenses gelinlikler ile oldukça rahat edecekleri bir gerçektir. Özellikle sırt ve göğüs dekolteli prenses gelinlik modelleri ile basen ve kalçadan şikayeti olanlar, prenses gelinlikleri tercih etmelidir.

Seksi Prenses Gelinlik Modelleri

Prenses gelinlik modelleri, ister zayıf olsun ister balık etli olsun her vücut tipine uyum sağlayan modelleriyle hemen her genç kızın rüyalarını süslemektedir. Kabarık ve uçuşan eteklere sahip bir gelinlik ile her genç kız o muhteşem anı yaşamak ister.

Straplez Prenses Gelinlik Modelleri

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın