2016 Mayo Modelleri

Havaların ısınmasıyla birlikte tüm plaj ve havuzlar rengarenk olmaya başlar. Deniz, kum ve güneşin etkilerini üzerinizde hissetmek bir yaz tatilinin en önemli unsurudur. Ancak bundan da önemlisi giyeceğiniz mayolar da göz doldurmalı sizi daha seksi ve cazibeli göstermelidir.

Büstiyer bikiniler

Büstiyer bikiniler


İç Giyim

Her yaz sezonunda bikiniler, plajları ve havuzları süsler. Bikini tutkunu bayanlar için bu sene büstiyer üstlü bikiniler gece kıyafetleri olarak da kullanılabilir.

Geometrik desenli mayo ve bikiniler

Geometrik desenli mayo ve bikiniler

Renk cümbüşü ve karışık geometrik desenli mayo ve bikiniler bu sene yine gözleri dolduracak. Rengarenk mayo ve bikini modelleri ile sahillerde fırtına gibi esebilirsiniz.

şortlu mayo modelleri

Genç kızlara göre fırfır modası

Genç kızlar bu sene sahillerde fırfır modasını estirecek. Farklı renk ve modellere sahip mayo ve bikinilerde genç kızlar oldukça sevimli ve farklı gözükecekler.

mayo modelleri ve fiyatları

Sporcu tipi mayo ve bikiniler

Halter yaka olarak da bilinen kısa üstlü bikini modelleri bu sene daha hakim modeller arasında yerini alıyor. Hem renk hem de desen olarak oldukça zengin alternatifli halter yaka bikinilerle daha sportif ve seksi görünebilirsiniz.

kom mayo modelleri

Yüksek bel bikiniler bu sene vitrinleri süslüyor

Daha önceki sezonlarda kalça üzerinde kalan bikini altlarında bu sezon yüksek bel bikiniler daha ön plana çıkıyor. Pastel renklerin yanında daha canlı renkleri de olan bu bikiniler ile her zaman göze çarparsınız.

Seksi Mayo ve Bikini Modelleri

Volanlı bikiniler

Daha cazibeli ve göz alıcı olmak isteyenler için volanlı bikini üstleri sayesinde oldukça ilgi göreceğinizi düşünüyoruz.

elbise mayo modelleri

Değişmeyen bir klasik üçgen bikiniler

Üçgen bikiniler, hiçbir zaman modası kaybetmiyor. Her sezon üçgen bikinileri tercih eden bayanlar bu senede yeni renk ve modellerde üçgen bikinilerden vazgeçemeyecekler.

Uzun kol modası mayo ve bikiniler

Uzun kol modası mayo ve bikiniler

Hayal gücü sınır tanımıyor. Tasarımcıların geçen sezon yaptığı uzun kol modası bu sene de plajları süsleyeceği benziyor.

Transparan mayo modelleri

Transparan mayo modelleri

Daha seksi ve cazibeli görünmek isteyen kadınlar için transparan mayolar bu sene de plajları ve vitrinleri süslemeye başladı. Pencere açılmış bikinilerde yüksek bel ön plana çıkarken mayolarda canlı renkler yanında pencereli mayolar daha fazla tercih edilebilir.

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın